Tetamu Yang Dihormati

Bila Menyinggah tu..KLIK LA SEKALI ye..

Tuesday, March 22, 2011

Contest : Cik Epal

Akak nora telah di tag oleh YAntiey...jadi, akak cuba buat sebaik mungkin ya...tq tag..
Sesiapa berminat Klik CIK EPAL kat atas nun..





Saya membaca blog cik epal kerana...walaupun baru pertama kali menjenguknya, saya benar-benar tertarik dan ia telah berjaya menarik hati dan jiwa ini sepakat klik-klik untuk terus follow dan menunggu entri-entri seterusnya dari blog ini, segar dan berinformasi.

Tag :

CEROI yang meniti sejan ( dah lama teringin tag dia..)
MAKBED yang confirm banyak gambo..

p/s..lulus ke tak ni cik epal? salam kenalan..akak suke first prize..yummmy...dah lama tak pergi...

7 comments:

  1. thanks join contest ni. tapi akak kena link kan entri http://cikepal06.blogspot.com/2011/03/cik-epal-contest-black-and-white.html kat entri ni ye. thanks! =)

    ReplyDelete
  2. wah akak..
    kontes makan epal ye..
    hehe..
    usik2 je tau..
    good luck..

    ReplyDelete
  3. gud luck akak nora.... t menang 1st prize, bw cunndaa sama ikut akak tau...hehhee

    ReplyDelete
  4. Kak Nora , congrats berjaya dlm contest ni...Pemenang tempat ke tiga: Menternak lemak di KFC tu....yummy!!!

    ReplyDelete

Akak Nora suka baca komen anda....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...