Tetamu Yang Dihormati

Bila Menyinggah tu..KLIK LA SEKALI ye..

Sunday, February 13, 2011

Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 (Errr...cantik ke?)

Banyak-banyak benda, ni lah benda yang paling akak nora takut nak masuk. Kot kata orang terperasan sendiri. Jadi, Akak Nora tak ada lah menge tag diri sendiri. Tapi, bila jenguk blog member yang rajin jenguk akak nora ni...A4 Blog ni..dia join lah. Dia tag nama "Kak Nora"...











Ish..bukan aku ni, dia tak inform pun..akak siap komen memalukan diri sendiri lagi. Untuk sedapkan hati, akak nora pun klik la nama tu...ceh..blog akak nora yang keluar..entah kriteria mana dia nampak blog akak va va vooom entah...harap kemas boleh la..pasal pengalaman sebelum ni, akak nora dah cuba letak macam-macam..pergh..semak sikit. Kali ni harap sedap mata akak nengok la..mata orang lain tak tau lagi kan...










Ish..malu nak buat entri ni..tapi, tak nak hampakan harapan orang menge tag tu. Akak Nora dah cek, tak ada perkara yang pihak penganjur tak suka tu...apa dia? Kalau nak tau dan nak cuba join, boleh KLIK GAMBAR di atas.



Akhir kata,





KEPADA KAWAN-KAWAN BLOGGER AKAK NORA, KALAU RASA BLOG AKAK BOLEH TERPILIH..NANTI BILA TIBA MASANYA...VOTE LA YE...KALAU RASA TAK BEST..TAK YAH LAH..KITA BUAT NI PUN TANPA PAKSAAN KAN...(merendahkan diri ..)
Terima kasih A4 Blog pasal tag akak dan 3 nama dari akak (Akak suka blog mereka)
Makbed.com
lulucaldina
Nini D

6 comments:

  1. lulu dah buat kak..
    TQ atas ingatan..ngee

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/02/pencarian-10-blog-tercantik-pilihan.html

    ReplyDelete
  2. Ececec kak noraa,,, purak purak tak tau pulak website siapa bernama kak noraaa.. Papepon, bagus suda join sama.. hahahha ... kita gelak sama sama.. muahaaaahhahah!

    ReplyDelete
  3. cantik la tu...kalau tak tak dia org pilihkan...

    nak panggil akak nora ke...alahai rase muda la pulakkkk...bila panggil org akak ni...hehehe perasannn...

    ReplyDelete
  4. hai..juz folo ur blog. feel free to folo my blog back. keep in touch. (^_^)
    http://sayepunyebelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. gudluk

    datang buat spotcheck
    tok pilih 10 blog tercantik

    jangan lupe vote saye
    kat kump 2 no 28

    undilah b4 10mac2011
    thanks

    ReplyDelete

Akak Nora suka baca komen anda....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...