Tetamu Yang Dihormati

Bila Menyinggah tu..KLIK LA SEKALI ye..

Monday, February 21, 2011

Lulu Caldina 1st Giveaway


Akhirnya GA Lulu sudah di buka secara rasminya. Akak Nora tertunggu juga. Dah lama jadi follower lulu sebab page dia besh...banyak info. Kadang-kadang akak nora jadi pembaca senyap..tapi, sekarang akak nora selalu tinggalkan komen tau. Kalau tak sibuk la..
Dah buat GA dah dia...follower pun makin mantap. Akak Nora nak join tau..dah kecewa dengan makbed punya GA. Jadi, akak nora cuba lulu punya GA pula.
Bagi anda yang belum jadi follower LULU CALDINA, jomlah jenguk blog dia dan join Giveaway ini..siapa tahu rezeki anda kan..lagi pun saling kenal berkenalan dalam dunia blog.
Akak nora tag :
ainoraini
Life Kami
Sila KLIK LULU CALDINA 1ST GIVEAWAY untuk join bersama akak nora.

6 comments:

  1. thanks tag kami..
    skang ni busy keja je sbulan dpt post sikit je,
    klu ade free kami join yer..
    good luck:)

    ReplyDelete
  2. kak, mekasih sebab join...yeah..
    kakak antara penyokong setia lulu-pages...
    *sob sob..terharu

    ReplyDelete
  3. gud lak kak nora,,, saya pun nak join gak ni

    ReplyDelete
  4. Hadiah 1st GA ni sudah didedahkan..

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/02/lulu-caldina-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Dari blog Cik Lulu....semoga berjaya...

    ReplyDelete
  6. Keputusan sudah keluar...Jom tengok siapa yang bertuah...ngee

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/03/keputusan-lulu-caldina-1st-giveaway_31.html

    ReplyDelete

Akak Nora suka baca komen anda....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...