Tetamu Yang Dihormati

Bila Menyinggah tu..KLIK LA SEKALI ye..

Friday, April 8, 2011

Giveaway :White Pouch Ga oleh 'LULU CALDINA' DAN 'Lenloy-Closet'

Warghh..hebat aa lulu, cepat dan tangkas buat GA ni..rasa baru lagi dpt hadiah dari lulu, dah ketagih ni..dah tu siap sponsor. Sebagai pengunjung tetap LUlu..akak pun nak join juga..memang menarik purse tu..

klik banner sesapa yang berminat ye...

akak nora tag kawan baru...

Syairah MA
Farah Shamsudin

p/s:kali kedua ni ada can dapat lagi ke..?insyaAllah...

8 comments:

  1. wah akak..
    cuba jangan x cuba..

    ReplyDelete
  2. waaahhh! tak perasan pulak fara kena tag.. huhu... okie.. i do..!

    ReplyDelete
  3. Semua syarat sudah dipenuhi..terima kasih sudi join yer..semoga berjaya..

    ReplyDelete
  4. saya dah update jeans for boys, mohon tengok kat blog yer, TQ

    ReplyDelete
  5. sy masuk contest tak pernah nak menang..huhuhu tu yg agak frust tu...tuah tak de kot..

    ReplyDelete
  6. jom memeriahkan giveaway kak ariana....yeah

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/04/arianas-story-1st-ga.html

    ReplyDelete

Akak Nora suka baca komen anda....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...