Tetamu Yang Dihormati

Bila Menyinggah tu..KLIK LA SEKALI ye..

Monday, April 11, 2011

Giveaway : Ariana's Story 1st GA

Dalam perasaan yang nak bersuka ria kerana nak melayari internet sesuka hati di kampung, bertukar menjadi si badang nak bertukar HIJAU...argh...baju je tak koyak lagi..haha

Sungguh la perlahan juga..ni mesti angin depan lombong ni kuat sangat...

Kalau Lulu tak tag, tentu akak nora terlepas GA yang best ni..(semua GA akak nora masuk best-best yek..tak ada yang tak best...)

Hehe..katanya dengan GA ini untuk menghargai pengunjung blognya, dan boleh menambahkan follower..huhu..akak nora pun...

yang mengujakan akak nora, hadiah dia ada yang besar, sederhana besar, kurang besar..yang pasti ada besar-besarnye la..(macam tokok tambah jek akak nora ni..) siap clue english style lagi..(pasti...) kerana pemilik blog ni suka English style..

Jika berminat SILA KLIK BANNER ya..
Apa-apa pun akak nora tag.....ala...tak sampai hati nak tag..takut ter tag insan yang tak sudi wo..ibarat akak nora menganggu kehidupan mereka..so, moga-moga mereka bersama-sama akak memeriahkan GA Ariana's Story ni...

Noody
Dyea Irdina
Kak Ain
 errrr...siapa-siapa yang nak ye...akak tak marah pun..

salam kenalan buat penganjur dari akak nora ya...

10 comments:

  1. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    ReplyDelete
  2. salam ziarah kak nora.
    kampung kt perak kn, kawasan mana tu. Tapi kat kebanyakkan tempat di perak ni, broadband mmg brmslh,elok guna steramyx.

    ReplyDelete
  3. Terimakasih ye Nora kerana sudi join..n salam kenal.:)Dah follow juga..:) n Good Luck!

    ReplyDelete
  4. orait bebeh..akan ku sertainya nnt ;)

    ReplyDelete
  5. "ibarat akak nora menganggu kehidupan mereka".. ayat ni xley tahan.. ganggu la sgt.. hahahaha akk nih.. ;)

    ReplyDelete
  6. nora...itu tag tu name kak ain ker...
    takut la pulak tersilap org nnt...

    ReplyDelete
  7. As'kum..

    Nampak mcm best, tingin nk join.t ummi letak akak nora sbg rfr ye..tq

    ReplyDelete
  8. Nampak macam best..:)
    Tingin nk join nanti ltk akak sbg referer ye..tq

    ReplyDelete

Akak Nora suka baca komen anda....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...