Tetamu Yang Dihormati

Bila Menyinggah tu..KLIK LA SEKALI ye..

Tuesday, July 5, 2011

PERHATIAN....akak nora ada masalah baru bila ber blog walking...tolongggg....

Hari ini la kira bertuah aku nak ber blog..line dan masa clear. Tapi, kenapa bila ber bw, masa nak komen..tak boleh..kira macam kita ni tak sign -up lagi...walhal dah berkali-kali sign up..tapi macam tak sign-up juga..

huaaaaa...sedih ni..dah macam orang terpinggir la..boleh tengok tapi tak boleh komen..macam mana ni..tang mana kena cek..tang mana nak ubah..akak nora dah tengok..tapi..dah macam pi mai pi mai tang tu jugak jadinya..tolong ekkkkk...

11 comments:

  1. eh...nape lak mcm tu ye... hurmm...

    ReplyDelete
  2. Assalam Nora,
    Kak Amie pun selalu jugak ada masalah begitu, try again.... don't give-up.

    ReplyDelete
  3. internet tgh tingtong la tue...saya pon td terkena gak...baru je nak berblog wlking nie...hehesalam kenal...
    http://kopicawan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. 2kali try br dapat komen kat entry nih....internet ni gilo apo!!

    ReplyDelete
  5. aik, saya pun tak pernah dapat benda macam tu.. cuba lagi lah kak.. harap2 ada blogger lain sudi membantu

    ReplyDelete
  6. wahh, dah boleh blogwalking ya kak? tahniah.. akhirnya.. hehe

    ReplyDelete
  7. Maybe internet prob kot.. :)
    Myra pun tak tau nape, maaf ye kak..

    ReplyDelete
  8. erk tak pasti lak..maap la kak tak dapek nak tolong :/

    ReplyDelete
  9. err..ok dah kak??
    mungkin line tenet masalah tu kak..

    ReplyDelete
  10. masih berminat dgn pelawaan dulu?

    ReplyDelete

Akak Nora suka baca komen anda....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...