Tetamu Yang Dihormati

Bila Menyinggah tu..KLIK LA SEKALI ye..

Saturday, June 9, 2012

Huh...tajuk je keluar...

Bersemangat menaip semalam..
Bila da post. .ada tajuk je..isi tadak. Mana hilang ntah..tajuk dah la tekanan kah?

Jawabnya..memg tekanan..nak test lg. Semlm guna laptop..hari ni guna hp..hp pun dah problem juga..kejap boleh kejap asyik failed je...ye la tak de dlm dunia ni yang sempurna kan..


Layan gambo Iffat Yunus..hahaha

posted from Bloggeroid

10 comments:

  1. hehee.. tp yg pastinya chomelnya Iffat Yunus.. :)

    ReplyDelete
  2. oooo bolatnya si montel comel Iffat.....

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum Nora...biasa la tu kekadang memang terjadi mcm tu...sabar jer...:)

    ReplyDelete
  4. tembamnya pipi dia... kak Soleh mcm mana.?? dah sihat kerr.??

    ReplyDelete
  5. Nak ambik kisah ni, kenapa tu? ada masalah pc ke?

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


    http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak...
    Knp lama takde entri ni...akak & anak2 sihat kan? Saya harap sangat (doa sebetulnya) akak & anak2 terutama soleh sihat...

    ReplyDelete
  8. baby dh kua ea kak..thnia..sume selamat..lme xjenguk soleh kat cnie..cbuk ngan exam..apepon, comeynye iffat yunus..cm soleh jugak..mak die lawa kan..huh..

    ReplyDelete

Akak Nora suka baca komen anda....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...